Oma tarinani

Oli vuosi 2014, kun sain diagnoosin: Kasvaimet niin aivoissa, keuhkoissa, sydämessä, selkäytimessä kuin kilpirauhasessakin. Lisäksi kärsin mm. keuhkokuumeesta, aivokalvontulehduksista, aivokuumeesta ja sydänlihaksen sekä sydänpussin tulehduksesta. Jotain oli tehtävä. Ja pian.
Sain diagnoosini yksityisellä puolella, mutta siellä olisi ollut kallista jatkaa. Julkinen terveydenhuolto ei sen sijaan pitänyt kiirettä tapaukseni suhteen. En saanut edes aikaa ja lääkärin vastaus tuli kirjeitse. Olin pyytänyt tutkimuksia. Ilmoitin olevani entinen urheilija, joten osaan lihashuollon ja venyttelyt. Ilmoitin kärsiväni kovasta päänsärystä, johon särkylääkkeet eivät auta.
Sain reseptin päänsärkyyn. Kehotettiin mennä hierojalle. Sain myös ohjeen liikkua ja venytellä. En saanut aikaa lääkäriin enkä saanut tutkimuksia. Se julkisesta puolesta…
Olin jo niin heikossa kunnossa, että jo käveleminen oli tuskallista. Jokainen tärähdys, joka esimerkiksi kävellessä tuli, aiheutti kipua päässä. Kävelinkin kuin lasisirpaleiden päällä. Kovat äänet ja esimerkiksi nopea päänkääntäminen johti kipuihin, huimaukseen ja oksennusreaktioihin. Lisäksi minulla oli paha homesieni-infektio, joka aiheutti aivokalvontulehduksen sekä keuhkokuumeen. Toisin sanoen vastustuskykyni oli todella heikko. Aivokalvontulehdus etenkin aiheutti todella kovia kipuja, koska paine alkoi olla pään sisällä niin valtaisa. Meinasin mennä seinistä läpi. Taisi siinä myös yksi läppärin näyttökin hajota sekä ovet tippua karmeiltaan.
Kun uhkasin viedä lääkärin oikeuteen, sain sitten ajan lopulta julkiseen terveydenhuoltoon. Lääkäri sanoi, että minun pitäisi olla laihempi, jotta minulla voisi olla syöpä. Painoin 107 kiloa. Pituutta minulla on 188,5 cm. Lisäksi hän sanoi, että minun tulisi saada tajuttomuuskohtaus, jotta minulla voisi olla aivosyöpä. Hän ei halunnut tietää mitä yksityisellä puolella oli tutkittu. Turha reissu.
Jos jonkun asian haluaa tehdä kunnolla, se on parempi tehdä itse. Aloitinkin sitten totaalisen elämänmuutoksen. Olin jo käyttänyt Royal Rifen frekvenssihoitoja, joten kasvainten kasvun pysäyttäminen ei ollut ongelma. Sen sijaan tulehdustilat, ruokavalio ja elimistön vastustuskyvyn heikkous aiheuttivat huolia.
Aloitinkin tammikuussa 2015 mehupaaston ja tein suolentyhjennyksiä viikon verran. Alustavat ohjeet sain kirjasta Erkki Palviainen:Voimaruokaa. Sen jälkeen selvitin lisää ravinnosta, jota voisin syödä. Kaikki lihat, leivät, maitotuotteet sekä sokerit jätin pois. Olo parani hurjasti. Tein seuraavaksi maksanpuhdistuksia, jotka auttoivat tulehduskierteesen. Frekvenssihoitoja jatkoin. Aloitin tyhjennysten ja paaston jälkeen kasvis-ja hedelmäruokavalion, joka tunnetaan paremmin raakaravintona. Pari viikkoa myöhemmin pystyin jo juoksemaan ilman kipuja sekä käymään salilla. Palviaisen Erkin ohjeet, petrafoundation.com ja cancerturor.com muodostivat pohjan ravinnolleni ja elämäntapamuutokselleni. Elämäntapamuutokseen sain erityisesti apuja Pete Moilaselta.
Seuraavaksi aloitin rakentamaan päivittäisen rutiinin, joka sisälsi niin tappingiä (akupunktiopisteiden naputtelua), positiivisen ajattelun opettelua, taajuushoitoja, ruokailua, liikuntaa kuin rentoutumisharjoituksiakin. Päiväohjelma kesti aluksi jopa 8 tuntia. Olinkin päivän jälkeen aina ihan puhki. Positiivisen ajattelun oppiminen oli kaikkein vaikeinta, mutta se muodosti perustan koko parantumiselle. Eli täytyy uskoa 100%:sti siihen, että pystyy parantumaan. Koko ajan. Alussa se oli hankalaa, mutta sen opettelu kannattaa, sillä stressi aiheuttaa pitkään jatkuneena jopa tulehdustiloja.
Tulehduskierteen sainkin hellittämään. Opin valtavasti lisää erilaisista syöpään liittyvistä sairauksista sekä siitä kuinka niistä parannutaan. Opin myös sen, että oma elämä todellisuudessa tulee rakentaa ruokavalioineen itselle sopivaksi. Alustavat ohjeet tulee muokata itselleen kokeilemalla mikä toimii. Ja tämähän tarkoittaa kaikkien elämänosaalueiden muuttamista paremmiksi. Kokeilemalla itse.
Nyt voin todella hyvin. Juoksen. Käyn salilla. Pelaan pallopelejä. Paino on tippunut 20 kiloa. Elän edelleen raakaravinnolla. Vastustuskyky on palautunut pikkuhiljaa. Kasvaimet olen onnistunut pitämään poissa. Taistelua tässä vielä jatketaan, mutta erittäin hyvällä tiellä ollaan. Onneakin on ollut. Kiitos siitä.

 

Toivottavasti tästä on apua jollekin

Henri Väkeväinen

Jätä kommentti